Announcements

Enklaste sättet att lösa dyra lån och krediter

Det är väldigt lätt att hamna i lånefällan i dagens samhälle. Vi jämför oss med stora profiler på sociala medier som verkar kunna köpa allt de vill ha. Samtidigt lockar dyra resor, nya möbler och goda middagar. Det är lätt att man drar på sig för många lån och krediter med dåliga villkor under en kort tid. Som tur är finns det flera vägar ut. Det är aldrig försent att bryta en dålig vana.

Ny start med ett nystartslån

Det bästa man kan göra om man samlat för många dåliga krediter och lån är att baka ihop dem till ett. Det gör att man får både lägre månadskostnad och lägre totalkostnad eftersom räntorna inte drar iväg så snabbt. Med Nstart nystartslån får alla en chans att se om de kan lösa sina dyra lån och krediter genom ett lån med förmånliga villkor och ränta.

Hos Nstart kan du få ett lån även om du tidigare blivit nekad hos din bank eller andra kreditbolag. Här bedöms varje person individuellt för att utvärdera om det är möjligt att lösa de gamla krediterna och erbjuda en ny. Nstart erbjuder sig alltid att se över ditt ärende och försöker att hitta den bästa möjliga lösningen för just dig.

Undvik att hamna i lånefällan

Det är tacksamt att banker som Nstart finns när skadan redan är skedd. Samtidigt är det bästa såklart att aldrig hamna där från första början. Undvik snabba lån och dyra krediter även om det kan vara lockande för stunden. Om du har svårt att låta bli pengar du inte har så skaffa inga kreditkort och spärra dig från tjänster med avbetalning.

Att köpa först och betala sen kan kännas rätt i stunden men det är lätt att glömma bort en betalning eller dra på sig fler än vad man har råd med. Efter det kan det ta väldigt lång tid att komma ikapp igen. Det är alltid bättre att betala direkt för att slippa stå i skuld.

Är alla lån dåliga?

Det finns både bra och dåliga lån. De dåliga är i regel de som erbjuder snabba pengar direkt med höga räntor som följd. Se alltid över villkoren noga. Ett bra lån ska aldrig gå snabbt eller erbjudas över sms till exempel. Om du överväger att ta ett lån som hos Nstart eller ett bil- eller bolån så prata alltid med bankerna först.

Announcements

ashe