Bloggande

Blogga dig till extra pengar

Behöver du mer pengar på kontot? Du kan faktiskt tjäna pengar på att blogg. Idag är det många som fyller på bankontot varje månad genom inkomst från en eller flera bloggar. Här kommer tipsen på hur du lyckas.

Extra pengar

Vem vill inte ha lite extra pengar att röra sig med? Det är skönt att kunna resa, köpa saker som sportutrustning, snygga kläder och bjuda vännerna på middag. Nästan allt kostar. Att skippa lån och bara kunna casha är en skön känsla. Det ger dig också möjlighet att satsa på riktiga saker, kvalitet, kläder som håller och har klass och inte känns massproducerat. Om du gillar bättre klädmärken ska du kolla utbudet hos Johnells, som har allt från Gant till Max Mara Studio. För både kvinnor och män.

Blogga dig till mer inkomst

Det är många som tror att bloggen är död, men folk läser lika mycket bloggar idag som för tio år sedan. Men de läser nischade bloggar som handlar om särskilda ämnen. Inte om särskilda personer. Det är genom att starta en nischad blogg som du kan börja tjäna pengar på nätet. Vi lever ju mycket av våra liv på nätet, så varför inte också tjäna lite extra pengar när du ändå sitter framför datorn?

Den nischade bloggen handlar om ett särskilt ämne. Om du gillar att cykla, kan du starta en nischad cykelblogg. Är du istället mer intresserad av smink, så startar du en sminkblogg och fördjupar dig inom skönhetsvärlden; ekologiskt smink, svenska märken eller hur man sminkar sig naturligt. När vi är ute på nätet letar vi nästan alltid efter kunskap. Det den nischade bloggen gör, är att den tillgodoser det behovet och svarar på frågor som folk har. Du skriver alltså artiklar om ämnen som andra kan vara intresserade att läsa om – och tjänar pengar på det.

ashe